Αναδημοσίευση από τη σελίδα του hydroponics.gr στο Facebook
https://www.facebook.com/hydroponicsdotgr
Οι τομάτες πριν 20 περίπου χρόνια, δεν συγκομίζονταν Κόκκινες απ΄το φυτό της τοματιάς. Επίσης αφαιρούσαμε τους κάλυκες (τα πράσινα αστεράκια!) για να μην τραυματίζει η μία την άλλη μέσα στο τελάρο. Η φρεσκάδα του καρπού δεν υπήρχε μιας και στις συγκομιζόμενες πρασινοροζέ τομάτες έπαιρνε 4-5 μέρες για να ωριμάσουν στην κουζίνα μας. Αρχές του '90 ήρθαν στο φώς (και στο εμπόριο) οι τομάτες που μπορούσαν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους πάνω στο φυτό και Έννοιες όπως Φρεσκάδα, Μυρωδιά αλλά και Γεύση ξαναήρθαν στο προσκήνιο. Κι από τότε ολόκληρη η αλυσίδα (παραγωγός, έμπορος, καταναλωτής) άλλαξε ανεπιστρεπτί....
photo credit : TROPOS Branding Co
https://www.facebook.com/hydroponicsdotgr
Οι τομάτες πριν 20 περίπου χρόνια, δεν συγκομίζονταν Κόκκινες απ΄το φυτό της τοματιάς. Επίσης αφαιρούσαμε τους κάλυκες (τα πράσινα αστεράκια!) για να μην τραυματίζει η μία την άλλη μέσα στο τελάρο. Η φρεσκάδα του καρπού δεν υπήρχε μιας και στις συγκομιζόμενες πρασινοροζέ τομάτες έπαιρνε 4-5 μέρες για να ωριμάσουν στην κουζίνα μας. Αρχές του '90 ήρθαν στο φώς (και στο εμπόριο) οι τομάτες που μπορούσαν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους πάνω στο φυτό και Έννοιες όπως Φρεσκάδα, Μυρωδιά αλλά και Γεύση ξαναήρθαν στο προσκήνιο. Κι από τότε ολόκληρη η αλυσίδα (παραγωγός, έμπορος, καταναλωτής) άλλαξε ανεπιστρεπτί....
photo credit : TROPOS Branding Co